Let's Play Golf, verrassend dichtbij

 

 

 

Beste golfliefhebber,

Wat kan een nieuwe golfsite nog bijdragen aan het toch al overvloedige aanbod van professionele golfbladen en dito sites? Die vraag is mij de afgelopen weken meerdere malen gesteld. Een terechte vraag ook, want aan kwalitatief goede golfbladen en sites is in dit land gelukkig geen gebrek. Zeer goed leesbare artikelen en oogstrelende fotoreportages. Heerlijk leesvoer voor elk wat wils. Ik kan eigenlijk niet wachten wanneer de nieuwste editie op de deurmat ploft.

En toch? Ja en toch mis ik in al deze golfbladen en op de golfsites nieuws en wetenswaardigheden over en uit mijn eigen regio. Geen verwijt, maar een constatering. Nieuws van en over de golfclubs bij mij in de buurt en vooral aantrekkelijke aanbiedingen van de golfclub bij mij om de hoek. Waar kan ik op een zondagmorgen in alle vroegte spelen zonder allerlei wedstrijdcommissies en andere clubjes binnen de vereniging voor de voeten te lopen? Of welke golfclub heeft een – financieel – aanlokkelijke aanbieding in petto? Golfen met lunch voor een schappelijk prijsje. We blijven tenslotte Hollander. De meeste golfverenigingen zien mij graag komen. Zeker op tijden dat het minder druk is op de baan. Maar dan moet het me wel aantrekkelijk worden gemaakt en zal ik het gevoel moeten krijgen ‘welkom’ te zijn. Let’s Play Golf heeft oog en aandacht voor wat er op golfgebied in uw omgeving plaatsvindt. Golfclubs krijgen hier alle aandacht om hun waar aan te bieden.

Of gaat mijn belangstelling misschien meer uit naar de prestaties van de mannen en vrouwen van de hoofdklasse NGF-competitie. Tegen wie spelen de vrouwen van de Koninklijke Haagsche zaterdag en hebben de mannen van Rozenstein dit weekeinde kans op de eerste felbegeerde overwinning? Let’s Play Golf brengt in deze uitsluitsel. Vaak zijn op zondagmorgen al de resultaten van de clubs en de commentaren van de captains te lezen op Let’s Play Golf.

Let’s Play Golf wil zich op veel fronten onderscheiden. Gewoon, door de golfsport nog meer dichterbij te halen. En met dichterbij bedoel ik de regio Zuid-Holland, waar ruim dertig golfbanen bij wijze van spreken voor het oprapen liggen. En, misschien wel bij u vlak om de hoek.

En natuurlijk is Let’s Play Golf er als de kippen bij als de nationale trots Joost Luiten en de man met een gouden toekomst in het vooruitzicht, Robin Kind, in Europa of ver daar buiten de nationale driekleur verdedigen. Het winnen van een KLM Open, Joost Luiten hield half Nederland aan de buis gekluisterd. Het overduidelijke bewijs dat de golfsport in Nederland leeft. Ook voor de niet-golfer is golf allang niet meer de arrogante en elitaire sport van weleer.

Maar ook interviews met bekende en minder bekende personen uit de golfsport zijn met de regelmaat van de klok te lezen op Let’s Play Golf. Zo ook het oprechte verhaal van Marjet van der Graaff, die na zes jaar Europese Tour besloot het roer drastisch om te gooien en koos voor de opleiding van teaching-professional.

Af en toe steekt Lets’s Play Golf ook de neus over de grens. We laten u niet alleen de mooiste plekken zien waar u kunt golfen, ook de inwendige mens en de liefhebber van cultuur zal zeker niet worden vergeten. En voor alle duidelijkheid, Let’s Play Golf organiseert geen golfreizen. We helpen u graag een stukje op weg in uw keuze.

We blijven ook in de buurt, het eigen territorium. De provincie Zuid-Holland telt als gezegd namelijk ruim dertig golfbanen. De komende tijd zullen we een rondje langs de velden maken. Pure promotie van de golfsport en wie weet heeft een aantal golfclubs wel een leuk aanbod  voor u in petto. Blijven volgen dus deze site.

En verder columns met de bekende knipoog. Uiteraard alle ruimte voor uw advertentie met aantrekkelijke instaptarieven. Let’s Play Golf is er alles aan gelegen de golfsport op een positieve manier in het nieuws te brengen. En ja, als het moet de kritische noot. Want we blijven scherp en positief kritisch.

Wij hebben er zin in en gaan er samen met u iets moois van maken. Let’s Play Golf is namelijk verrassend dichtbij!

Voor vragen of informatie, een e-mail naar info@letsplaygolf.nl en we gaan voor u aan de slag.

Rest mij u alleen heel veel golfplezier toe te wensen.

 

André Buurman,

Uitgever/hoofdredacteur Let’s Play Golf

Hoofdredacteur

Uitgever en hoofdredacteur van    Let’s Play Golf  André Buurman