Golfen is gezond en voor alle leeftijden!

14 september 2015 No Comments

Golfen is gezond en voor alle leeftijden!

Golf is ontspannend en inspannend tegelijk. Je verbrandt niet alleen vet tijdens een rondje. Golf vermindert ook stress en ontspant de geest.

Zonder dat je er erg in hebt trouwens. Zowel elementen van competitie als fitnessoefeningen vind je terug in een rondje golf. En uiteraard speelt ook de aanwezigheid in de natuur een ontspannende rol. Dat is de golfsport ten voeten uit. En….. voor alle leeftijden.

Onder het motto ‘Golfen is Gezond’ houdt Golfclub IJsselweide in het najaar een aantal kennismakingsdagen op de zaterdag. Tijdens deze dagen zet de Goudse golfclub de poorten wagenwijd open, waarbij het gezin centraal staat. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes, tantes en ooms, iedereen kan de golfsport op IJsselweide van dichtbij meemaken en uiteraard zelf ook aan de slag gaan met club en ballen. Er staan die dagen dan ook diverse golfactiviteiten voor de gehele familie op het programma. En dat voor slechts 10 euro per persoon.

Wil je weten op welke zaterdagen de kennismakingsdagen op IJsselweide worden gehouden, ga dan snel naar  www.hollandgolft.nl

Tot ziens zullen we maar zeggen.

Bron: Golfclub IJsselweide

 

Holland Golft, IJsselweide Laatste nieuws

Leave a Reply