Leeuwenbergh Haags Open 2017 op 8 en 9 juli

15 juni 2017 No Comments

Leeuwenbergh Haags Open 2017 op 8 en 9 juli

LEEUWENBERGH HAAGS OPEN is op zoek naar golfers met een playing handicap tot en met 18.0 voor een spannend toernooi op 8 en 9 juli 2017

Het projectteam van het Leeuwenbergh Haags Open organiseert dit jaar voor de 3e keer een interessant toernooi voor alle amateurs (M/V) uit heel Nederland tot en met handicap 18.0.

Er zijn opnieuw fantastische prijzen te winnen. Schrijf vooral snel in en kijk meteen wie u al voorgingen. Hoe meer inschrijvingen hoe hoger de kans dat er ook een netto toernooi (Stableford) wordt georganiseerd. Plaatsing geschiedt op basis van de laagste handicap. In maart jl is de nieuwe en verlengde hole 5 in gebruik genomen. Hierdoor is de baan nu PAR 71. Ook het clubgebouw is verrassend gerenoveerd.

Goede doel 2017

Ook dit jaar is gekozen om de opbrengst van de te houden veiling ten goede te laten komen voor een goed doel. Staatssecretaris Jette Klijnsma en Katja Schuurman waren onlangs op TV om aandacht te vragen voor kinderen van ouders of verzorgers tussen 4-18 jaar met een minimum inkomen. Stichting Leergeld biedt deze kinderen de mogelijkheid mee te doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Het gerenoveerde clubgebouw van Leeuwenbergh

Het gerenoveerde clubgebouw van Leeuwenbergh

Hun slogan luidt: Alle kinderen mogen meedoen, want Nu meedoen is straks meetellen!

Een fiets, een computer, sportclub, muziekles of een andere hobby zijn niet voor ieder kind heel normaal. Stichting Leergeld wil helpen en betaalt de contributie rechtstreeks aan de vereniging of kan bijvoorbeeld een goede tweedehands fiets of computer geven.

 

Inschrijven

Inschrijven voor het toernooi kan via website www.leeuwenberghhaagsopen.nl.

Kijk vooral of Facebook en volg ons voor regelmatige nieuwtjes.

Ook bezoekers zijn tijdens het toernooi van harte welkom.

 

(de redactie van Letsplaygolf.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit persbericht)

Laatste nieuws

Leave a Reply