Spectaculair minigolf naast grote broer IJsselweide

31 juli 2015 No Comments

Spectaculair minigolf naast grote broer IJsselweide

Naast de huidige golfbaan van Golf IJsselweide in Gouda wordt de komende maanden het Adventure Park Jurassic Golf aangelegd.

Eigenaar van Golf IJsselweide, Michel de Meijer, sloeg hiervoor afgelopen vrijdag om 12.00 uur de eerste paal. Adventure Golf is de spectaculaire variant van het bekende minigolf, overgewaaid uit Amerika en in 2008 in Engeland voor het eerst geïntroduceerd, waar het een succesformule blijkt te zijn. ,,Het enige vergelijk met minigolf is dat je een bal en een putter meekrijgt’’, zegt De Meijer, die hoopt met de nieuwe attractie ook nieuw publiek te trekken. Het parcours met 18 kunstgrasholes bestaat straks uit verschillende thema’s uit de bekende succesfilms van Jurassic Park van regisseur Steven Spielberg.

 

Eerste paal Adventure Park Gouda Golf IJsselweide

Michel de Meijer heeft zojuist de eerste paal voor het Adventure Park geslagen.

Het golfparcours wordt uitgerold op een van de huidige oefenholes van Golf IJsselweide en bestrijkt een oppervlakte van 3000 vierkante meter. De Meijer: ,,Dit project is uniek in Nederland en de gemeente Gouda was dan ook enthousiast toen de eerste plannen op tafel werden gelegd. Het is een nieuwe vorm van recreatie en biedt ook voor de gevorderde golfer prima oefenfaciliteiten. Voor gezinnen, die een dagje Efteling te ver, of te duur vinden, is dit een uitstekend alternatief. Je bent gauw twee uurtjes zoet op een spectaculaire minigolfbaan met beleving en avontuur.’’ De officiële opening is naar verwacht in het najaar van 2015.

Tekst; André Buurman LPG; Beeld; Golf IJsselweide

 

 

 

Adventure Golf, Gouda, IJsselweide Golf, Michel de Meijer Laatste nieuws

Leave a Reply