Straks spectaculair minigolf op IJsselweide Gouda

27 juli 2015 No Comments

Eigenaar Michel de Meijer van Golf IJsselweide in Gouda slaat donderdag om 12.00 uur de eerste paal voor Adventure park Jurassic Golf  in Gouda, dat naast de huidige golfbaan wordt aangelegd.

Adventure golf is een van origine een Amerikaans concept, dat in 2008 in Engeland geïntroduceerd werd en sindsdien zeer succesvol blijkt. De in een bepaald thema uitgewerkte kunstgras holes zijn uitdagend en tegelijkertijd laagdrempelig. Door de diverse moeilijkheidsgradaties is Adventure Golf zeer geschikt voor zowel golfers als niet-golfers, van jong tot oud.

De aanleiding van het bouwen van dit park is dat de grote groei van het aantal golfers is de afgelopen jaren langzaam gestabiliseerd, eveneens als het aantal gespeelde rondes per jaar. De golfer van vandaag is totaal anders dan de golfer van vroeger. Golfbanen zullen alles in het werk moeten stellen om de golfers van de toekomst aan te trekken en aan zich te binden. Met nieuwe golfers bedoelen we daar onder andere mee: Jeugd/gezinnen/singles/jonge stellen met of zonder kinderen en niet te vergeten het MKB.

Het is de verwachting dat het Park in het najaar 2015 zal worden geopend.

 

Tekst en beeld; Golf IJsselweide Gouda

golf, Gouda, IJsselweide, Jurassic Park, Minigolf Laatste nieuws

Leave a Reply