'Terug naar Arras'

1 juli 2018 No Comments

boek cover (2)

Je kunt nu intekenen op mijn roman ‘Terug naar Arras’!

Na twee biografieën (het levensverhaal van paardensportverslaggever Hans Eysvogel in 2008 en die van de voormalige Wassenaarse miljonair Cees Ligthart in 2017) legde ik begin dit jaar de laatste hand aan mijn eerste roman met de voorlopige werktitel ‘Terug naar Arras’

De Eerste Wereldoorlog als rode draad.

Het boek telt 400 pagina’s en gaat over Emily Fitzgerald, een jonge, Engelse vrouw, die vanaf haar jeugd al wordt achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties over de Eerste Wereldoorlog. Tijdens een paar dagen vakantie met haar drie vriendinnen in het Noord-Franse Arras ontmoet zij haar geliefde uit een vorig leven en lopen heden en verleden vanaf dat moment kriskras door elkaar.

Door in te tekenen op het boek wordt mijn droom straks werkelijkheid!

Om het boek te kunnen uitgeven, zal ik als auteur 250 boeken van de uitgever moeten afnemen. Vandaar deze crowfundingsactie. Wil je meer weten over mijn boek en hoe je kunt intekenen, je vindt alles op; http://www.terugnaararrascrowdfunding.nl

Een e-mail sturen naar abuurman@ziggo.nl kan natuurlijk ook. Zodra het streefaantal is bereikt, krijg je van mij bericht en tevens het verzoek het verschuldigde bedrag over te maken naar een nog nader te bepalen bankrekeningnummer.

De winkelprijs van het boek bedraagt € 24,95, dat is inclusief 6% btw en exclusief eventuele verzendkosten van € 6,50 (tot 10 kg). Voor ondernemers is de btw aftrekbaar. Volumekorting bij een afname vanaf tien boeken per keer.

You can make my dream come true!!!!

 

Dank voor het vertrouwen!

 

André Buurman

 

André Buurman

Beetslaan 28

2281TJ Rijswijk

M. 06 53 16 53 83

abuurman@ziggo.nl

 

 

Laatste nieuws

Leave a Reply