'Terug naar Arras'

28 augustus 2018 No Comments

‘Terug naar Arras’

Je kunt nog altijd intekenen op mijn roman ‘Terug naar Arras’!

Over ongeveer twee maanden verschijnt mijn debuutroman ‘Terug naar Arras’ bij uitgever Aspekt in Soesterberg. Het doel van 150 intekeningen is bereikt om het boek te kunnen uitgeven en daar ben ik iedereen, die spontaan zijn medewerking verleende aan deze crowdfundingsactie, ontzettend dankbaar voor. Nog 100 boeken te gaan om volledig uit de kosten te zijn. De reden ook dat deze crowdfundingsactie gewoon doorloopt. Nieuwsgierig? Kijk op http://www.terugnaararrascrowdfunding.nl en teken vandaag nog in op één of meerdere exemplaren van ‘Terug naar Arras’. 

Een e-mail sturen naar abuurman@ziggo.nl kan natuurlijk ook. De winkelprijs van het boek bedraagt € 24,95, dat is inclusief 6% btw en exclusief eventuele verzendkosten van € 6,50 (tot 10 kg). Voor ondernemers is de btw aftrekbaar. Volumekorting bij een afname vanaf tien boeken per keer.

De Eerste Wereldoorlog als rode draad.

Het boek telt 260 pagina’s en gaat over Emily Fitzgerald, een jonge, Engelse vrouw, die vanaf haar jeugd al wordt achtervolgd door nachtmerries en hallucinaties over de Eerste Wereldoorlog. Tijdens een paar dagen vakantie met haar drie vriendinnen in het Noord-Franse Arras ontmoet zij haar geliefde uit een vorig leven en lopen heden en verleden vanaf dat moment kriskras door elkaar.

 

De cover van ‘Terug naar Arras’ is een ontwerp van Art Studio Hélène (www.artstudiohelene.com)

Dank voor het vertrouwen!

 

André Buurman

 

André Buurman

Beetslaan 28

2281TJ Rijswijk

M. 06 53 16 53 83

abuurman@ziggo.nl

 

 

Laatste nieuws

Leave a Reply